Kommenteeri

Compassion Key — valu, mis saab kaastunnet, lahustub

Veebruaris sai minust rännakupraktiku kõrval ka Compassion Key meetodi sertifitseeritud praktik!

Compassion Key on protsess, mis kasutab ühte kindlat enesekaastunde vormi, et tervendada oma alateadlikke programme ja tuua oma ellu rohkem seda, mida oled igatsenud.

Mulle meeldib selle protsessi lihtsus, kiirus ja sügavus. Ja need tulemused, mis ma olen enda jaoks nende protsessidega saavutanud!
Ma kindlasti EI PLAANINUD niigi kiirel eluperioodil midagi uut juurde õppima hakkata. Ja siiski midagi nii märgatavalt muutus minus pärast mu enda esimest kokkupuudet selle meetodiga, et ma ei saanud seda valimata jätta.
Ja siin ma nüüd olen...

Olles põiminud seda meetodit juba veidi ka rännakuseanssidesse, olen nüüd valmis pakkuma Compassion Key'd eraldiseisva protsessina. Neile, kelle jaoks rännak tundub liiga hirmutav või kallis või kelle elu on nii kiire, et kolm tundi enda jaoks võtta on keeruline.

Pakun praegu Compassion Key'd eraldiseisva protsessina tutvumishinnaga — 60 eurot.
Seansid toimuvad veebiteel, kestusega ~1 tund, eesti või inglise keeles.
Ühel seansil tegeleme korraga ühe teemaga. Kui soovid põhjalikumat puhastust, võid tutvumishinnaga broneerida ka mitu seanssi.
Küsimused ja aja marit@rahutaru.ee.
Pakkumine kehtib märtsi lõpuni.
Oled oodatud!

Loe lähemalt siit.

Lisa kommentaar

Email again: